no information about tickets yet...
Engel-Wegweiser wrote:Anna, and how about you?.. I just wanted to write you about it.
Reda wrote:Yep, Lithuanian:} i've been waiting for the concert to be announced since forever and now i'm so damn excited:D I wanna have the tickets in my hands and then i'll silently countdown the remaining days:D

jooo, pažįstamas jausmas pamenu, kai prieš du metus mokiausi egzaminui ir staiga sužinojau, kad jau pardavinėja bilietus, mečiau viską ir iškart bėgau pirkt.. pasirodo, buvau antra pirkus bilietą iš kur esi?
Rūta wrote:jooo, pažįstamas jausmas![]()
![]()
pamenu, kai prieš du metus mokiausi egzaminui ir staiga sužinojau, kad jau pardavinėja bilietus, mečiau viską ir iškart bėgau pirkt.. pasirodo, buvau antra pirkus bilietą
![]()
iš kur esi?
Reda wrote:Kaip man tapt to klano dalim, kokią priesaiką priimt, kad irgi galėčiau bilietą gaut greičiau, nei kiti
gretaks wrote:wow, senai matyti veidai ;DDd per si konca reikes tikrai prasibrauti i pirmas eiles ;DDd
Ruta, kas zada atlekti i LT?
gretaks wrote:yes, i was talking about fans)) and maybe there will be someone from forum? apart you, Algirdas...
Btw i wanna meet you all too
Rūta wrote:gretaks wrote:yes, i was talking about fans)) and maybe there will be someone from forum? apart you, Algirdas...
Btw i wanna meet you all too
All I know for now that maybe Pablo and David may come... I keep my fingers crossed for Marta, Sarah and her dad, someone else?
Return to Get your Sting and Blackout World Tour
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest